Wednesday, September 26, 2012

Sembuh Diabetes Selepas 7 Bulan Amalkan Vivix Shaklee

Perkongsian:

Ada tak dikalangan ahli keluarga anda yang menghidap penyakit diabetes? Macam yang kita dah sedia maklum, bukan senang nak sembuh dari penyakit diabetes ni. Macam-macam ikhtiar yang sudah dilakukan demi memastikan badan bebas dari diabetes, namun tak semua ikhtiar tu mendatangkan kejayaan.
Namun, tak bermakna kita tak perlu ikhtiar langsung mencari penawar penyakit diabetes ni. Saya kongsikan cerita tentang seorang bekas pesakit diabetes yang telah bebas sepenuhnya dari penyakit itu dengan mengamalkan pengambilan Vivix Shaklee.

En. R Jitendra merupakan penghidap Diabetes sejak 14 tahun yang lalu. Kadar gula dalam darah ialah 15.5, tetapi kini setelah mengambil VIVIX Shaklee selama 7 bulan secara konsisten, kadar gula dalam darah telah menurun kepada 4.8 dan beliau telah bebas dari Diabetes. Kata beliau “ Kini saya dapat menikmati kehidupan saya dengan penuh gembira dan hebat; terima kasih VIVIX”
Ketahui lebih lanjut mengenai Vivix Shaklee.
Pastinya anda mahu membebaskan diri sendiri mahupun orang2 tersayang dari diabetes. Dapatkan Vivix anda sekarang dengan harga istimewa sepanjang September ini, hanya dari saya. Lebih hebat lagi, penghantaran adalah percuma!
------------------------------------------------------------
Saya adalah wakil Shaklee anda untuk penghantaran serata Malaysia. Hubungi saya di ibu.wawalawa@gmail.com atau 0192027007 untuk sebarang pertanyaan.
* Entri ini adalah berdasarkan testimoni/pengalaman pengguna dan hasil dari setiap pengguna mungkin berbeza. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar perubatan.

No comments:

Post a Comment