Tuesday, January 1, 2013

Advanced Joint Health Tablet Menyokong Kesihatan Sendi Berpanjangan


Bismillah..

Bulan nie Shaklee promo, Advanced Joint Health Tablet!! waaa..happynya bila dapat tau sebab my mother in law memang consume AJH nie..so boleh la borong siap2 kan..hihi..beli enam percuma satu!!

Advanced Joint Health Table (AJH), fa rasa ramai lagi yang tak tahu pasal produk bagus dan baik nie..so meh nak terangkan serba sedikit dulu tentang AJH ini..


- "Shaklee Advanced Joint Health Tablet ialah satu formulasi proprietari yang menampilkan kombinasi bahan-bahan yang amat berkesan, yang dapat menyokong pergerakan, kelenturan sendi dan fungsi sendi yang sihat

Ia dihasilkan dari ramuan aktif yang bertindak dengan pantas bagi menyokong makanan kesihatan yang diperlukan oleh sendisendi. 

Shaklee Advanced Joint Health Tablet mengandungi ekstrak unique Boswellia aktif dengan paten tertunda, ekstrak Jagung dan nutrien penting lain termasuk Zink, Tembaga, Mangan dan Vitamin C untuk membantu meningkatkan keselesaan sendi dan pergerakan. 

Dengan menggunakan tumbuhan dan bahan-bahan berasaskan mineral, Shaklee Advanced Joint Health Tablet ialah formula sayur-sayuran 100%"

credit to Shaklee MalaysiaOkeh..kalau nak tahu, ingredien utama di dalam AJH bertindak dalam jangkamasa seawal LIMA HARI hampir 28% lebih pantas dari yang didakwa oleh satu jenama terkemuka kebangsaan!! Dalam masa LIMA hari dah boleh rasa kesannya okeh!!

Ciri-ciri AJH:

  • 100% bebas kekerang
  • 100% vegetarian
  • 100% bebas kondroitin untuk penyerapan glukosamin yang baik
  • Hanya dua caplets sehari
  • Caplet yang mudah ditelan
  • Tiada perasa tiruan, pemanis atau pengawet
  • Bebas gluten

SO APA TUNGGU LAGI?? HADIAHKAN PADA IBU BAPA ANDA YANG TERSAYANG!! :)
 
credit to: Mamaa Adamia
 
------------------------------------------------------------
Saya adalah wakil Shaklee anda untuk penghantaran serata Malaysia. Hubungi saya di ibu.wawalawa@gmail.com atau 0192027007 untuk sebarang pertanyaan.
 
 

No comments:

Post a Comment