Thursday, January 31, 2013

Primadona Wanita Shaklee Terserlah!

Kesihatan amat penting bagi seorang wanita kerana mereka memainkan peranan penting dalam menjaga kesihatan keluarga juga orang disekelilingnya. Kita dapati yang wanita sering sibuk dengan kerja rumah dan karier mereka namun ramai yang tidak ambil peduli dengan kesihatan mereka.

Wanita melalui beberapa peringkat perubahan hormon di dalam kehidupan mereka iaitu dari peringkat baligh kepada kehamilan dan putus haid. Setiap peringkat kehidupan yang dilalui memerlukan penjagaan yang istimewa. Diet yang seimbang, senaman dan makanan tambahan yang betul sangat penting untuk mereka kekal sihat dan mencegah daripada penyakit yang berkaitan dengan usia seperti kencing manis, kanser dan penyakit jantung.

Wanita terdedah kepada pelbagai masalah kesihatan dalam melalui pelbagai peringkat kehidupannya:
 • Akil Baligh
 • Pra kehamilan
 • Kehamilan
 • Pra Menopos
 • Menopos
 • Selepas menopos
Oleh itu Shaklee menawarkan produk yang hebat untuk memenuhi keperluan wanita pada semua peringkat kehidupannya. Produk itu ialah Set Kesihatan Wanita (Women's Health Set).Kebaikan set ini adalah:
 1. Membantu melegakan simptom senggugut dan menopos
 2. Menggalakkan kulit yang cantik
 3. Menggalakkan tulang yang kuat
 4. Membantu mengurangkan risiko penyakit jantung
 5. Melegakan sakit-sakit sendi
Set Kesihatan Wanita ini terdiri daripada:
 1. GLA Complex
 2. Ostematrix
 3. OmegaGuard


Jadi, untuk mendapatkan kesihatan yang optimum Shaklee menyarankan Vivix perlu di ambil bersama dengan Set Kesihatan Wanita ini!
Jom dapatkan hari ini untuk dihadiahkan kepada insan yang sangat penting iaitu wanita! 


----------------------------------------------------------------
Saya adalah wakil Shaklee anda untuk penghantaran serata Malaysia. Hubungi saya di ibu.wawalawa@gmail.com atau 0192027007 untuk sebarang pertanyaan.

No comments:

Post a Comment