Monday, January 7, 2013

Sukar Nak Telan Tablet? Meal Shakes ada jawapannya!

Salam semua..

Hari ni saya nak kongsi satu supplemen untuk mereka yang sukar telan tablet/pil/kapsul dan sebagainya.

Memperkenalkan  MEAL SHAKES Shaklee! Dengar nama je macam sedap je bunyinya kan? Memang sedapp pun..;)
http://ibu-wawalawa.blogspot.com/2013/01/sukar-nak-telan-tablet-meal-shakes-ada.html

 .

Meal Shakes Shaklee menyediakan hidangan lengkap dan asid amino serta nutrisinya mudah diserap untuk kegunaan seharian.

~ Ia diperbuat daripada bahan semulajadi iaitu buah-buahan, sayur-sayuran, kacang soya, lacthalbumin (sejenis susu) dan lain-lain.
Lacthalbumin adalah bahan yang terbaik dan mengandungi organisma protin yang sangat berkualiti dan mudah diserap ke dalam sistem tubuh dari peringkat bayi hingga ke orang dewasa.

~ Meal Shakes Shaklee dihasilkan untuk semua golongan - bayi, pelajar, kanak-kanak membesar, ibu mengandung, para atlet, pengamal sayuran (vegetarian), orang sakit, orang yang sibuk bekerja atau orang yang selalu mengambil makanan segera.

~ Jika anda mencari sarapan pagi yang penuh berkhasiat, Meal Shakes Shaklee merupakan pilihan bijak.

Manfaat Utama:

  • Nutrisi Lengkap - menyediakan 24 jenis vitamin, mineral dan zat perlu. Kekurangan pengambilan zat boleh menyukarkan kadar serapan vitamin dan mineral oleh tubuh kita.Ia turut mengandungi lesitin soya yang bekerjasama dengan vitamin larut lemak.
  • Membekal nutrisi kepada tubuh - kaya dengan protin (tidakmengandungi laktosa), membantu pembinaan sel-sel kulit, kuku, rambut, organ, darah, imun dan lain-lain.
  • Membantu tumbesaran -mengandungi asd folik, biotin, kaya dengan kalsium dan magnesium yang diperlukan untuk membina tulang dan sel-sel untuk proses membesar.
  • Anti Oksida - mengandungi vitamin A, C, E, zink, selenium yang merupakan agen anti-oksida yang bertindak melawan jangkitan dan melambatkan proses penuaan.
  • Mengembalikan seri wajah - mengandungi vitamin B yang lengkap, zat besi dan copper yang cukup untuk membina sel-sel darah yang sihat sekaligus memberikan kompleksi wajah/kulit yang lebih cantik.
  • Detoksifikasi - Kaya dengan serat larut untuk membantu membuang lemak berlebihan dan sisa buangan dari perut dan usus.
  • Kelazatan rasanya - minuman yang lazat untuk diambil bersama fruktos semulajadi; penggantian segera terhadap kekurangan vitamin, mineral dan juga tenaga. Tidak mengandungi sebarang pewarna dan gula tiruan. Lazat untuk dinikmati oleh semua golongan.

Meal Shakes Shaklee juga begitu sinonim dengan hidangan buat si kecil. Rasanya yang enak pasti memikat rasa si kecil. Sesuai untuk si manja yang tiada selera makan, berat badan tidak bertambah atau mengalami sembelit. Boleh dijadikan sarapan yang lengkap untuk ke sekolah. Anak-anak pasti suka, cubalah!http://ibu-wawalawa.blogspot.com/2013/01/sukar-nak-telan-tablet-meal-shakes-ada.html


* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease * 


--------------------------------------------------------
Saya adalah wakil Shaklee anda untuk penghantaran serata Malaysia. Hubungi saya di ibu.wawalawa@gmail.com atau 0192027007 untuk sebarang pertanyaan.

No comments:

Post a Comment